VIP salónky díky kreditkám
pokus napsal(a):Je ten Fast track salonek na T2 lepší nebo stejná bída?
Jídlo ok, docela totožná nabídka. Akorát nejsou tam normální stoly. Oběd bude fakt nepohodlný. Rentgen u fast track odbavení je pořád starý, takže bude potřeba vyndat tekutiny.
Jorgus napsal(a):Ja teda šampaňské k snidani fakt nepotrebuju, stačilo by aby tam byla trosku obmena sortimentu..vlastne jak jsem tam často tak se tam ani uz netesim:(
Co by to také bylo za snídani bez bublinek?
Oni se u ž někde nemusí vyndavat tekutiny?
Já měl pocit, že to ještě neposvětila EU protože není daný nějaký standard těch rentgenů. Takže i když to v té Praze umí tak si pořád dvoulitrovky přece nepronesu?? Aspoň, že nemusí člověk vyndavat noťas.
aha, já si pamatoval poslední info, že neměli povolení od EU komise nebo kdo to schvaluje. I když vybavení už maji delší dobu. A je pravda, že jsem od září z T2 neletěl.
Tak to si teď vemu na let do OPO schválně plechovkáče z Billy, pro člověka je to něco jako scifi :))
Videla jsem na vlastni oci, s tekutinou odsunou zavazadlo na kontrolni pas a pak v pristroji zkoumaji zda je to skutecne vonavka, voda plus vam rucne skontroluji zavazadlo. Dost to zdrzuje. Zvlast nas co vzdy skoncime na kontrole i kdyz tekutiny nemame. Jedine dve letiste kde jsem videla, ze to funguje je Zeneva (pouze jeden z pasu) a Eilat
Tohle bývá problematické a nejde na to spoléhat, protože vždy záleží na konkrétním přístroji a jeho obsluze.
Třeba v PRG píší že na T2 lze 1 láhev až dva litry, ale sama jsem viděla, jak tam někomu, a dost se hádal, sebrali láhev domácí slivovice jen proto, že tam nebyla etiketa. Naopak načatá velká láhev vody, také bez etikety na T1, kde jsou starší přístroje a limit max 100 ml, zase prošla bez problémů.
A to nemluvím ani o tom, když si někde v zahraničí koupíš láhev mimo duty free a chceš si jí přivézt domů, to je vždy loterie.
Také nechápu, že nemají v salonku bubliny. Jsme v Česku, tak by tam klidně Bohemka brut nebo Mucha sekt být mohly. Není to žádné drahé pití.
V Bergamu se také nemusí na security vytahovat tekutiny ze zavazadel.
Ve Fast track salonku jsou nepohodlné ty nízké stolky. Jinak nabídka je téměř totožná jako v Erste.
No mě se nechce použít vstupy do salónku protože kamarád na to sere a chtěl bych abych ho pozval, jenže už mám vybraný 4 letos. Tak jsem chtěl zkusit ze srandy pivo ale jestli jsou s tím spojené nějaké obstrukce tak si dám radši až točenýho Super bocka v Portu.
Nabídka občerstvení ve všech saloncích v Praze je prakticky totožná.
Bublinky s letištěm v PRG už řeším. Mimochodem za posledních 14 dní už také měla znatelně stoupnout teplota teplého jídla, které bylo od té doby co tam mají ty nové pulty dost studené.
Tak pivo asi není problém, buď 1 plechovka (jsou i větší než 0,5 l) nebo 1 láhev do 2 litrů (PET Braník).
Tak včerejší snídaně ve Fast track salonku v 7 ráno studená. Ale úplně. Kdyby třeba ty párky raději nechali v teplé vodě...
Jak jsem byl dneska rano na snidani v EP lounge, tak teplota tech klobas a parku take nebyla zrovna vysoka…
Posledne jsem si vzal pytlíčky kečupu, co jsem si přivezl z cest, při vzpomínce na ty párky s tabaskem 😁
Já si toho, že na Ruzyni není v salónkách hořčice, všiml až nedávno a nevěřil vlastním očím, mají hnusné vločky a pomazánky a naprosto základní věc, když mají párky, tu nemají😂
Jako kdyby neměli cukr a mléko ke kávě a čaji.
Sala Joan Olivert na letisti VLC, vstup na LK. Odpoledne okolo 15 hodin plno tak z 90 %, ale salonek je dost velky, nejake misto se najit bez problemu dalo a postupne lidi ubyvalo. Slusny vyber vina i piva, par lahví tvrdeho. Z tepleho jidla testoviny, paella a podobne, ze studeneho jamon,salamy, syry, pomazanky, zelenina, proste klasicke tapas. Chutove zadny zazrak, ale neurazi. A maji kecup i horcici 😃Za me rozumne vynalozeny LK vstup pred hladoletem s LH.
Doplneni - k dispozicci sprcha, oddeleny detsky koutek (spis pro hodne male deti) a k dispozici zmrzlina, docela usla.
Stojí to pořád asi 5kč ne? Příště ji koupím v Bille a donesu ji do Fast-tracku. Foto hodím. Určitě se tam neztratí :)
Tenhle seznam je podivný - Plaza Premium v Římě - malý a věčně přeplněný salonek bez výhledu a s placeným chlastem na 1. místě?
A Vienna Lounge, které prakticky nemá chybu až 16?
Je to koupený...